CAFETARIA VAN PUTTEN

CAFETARIA VAN PUTTEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1337 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Van Putten. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 19:12 Vlug geleverd.....en was nog heerlijk warm
18 jun 2022 om 18:57 Het eten was nog goed heet en was heerlijk
17 jun 2022 om 4:28 Superblij pindasaus was weer top bezorging 10 plus het was heerlijk
16 jun 2022 om 20:23 Ik heb twee burgers besteld, maar ik had niet verwacht dat ze mayo en curry als saus zouden gebruiken. Dat vond ik helemaal niet lekker dus beide burgers niet opgegeten wat ik jammer vond. Patat was wel lekker en goed.
14 jun 2022 om 14:28 Afgelopen zondag een patatje en hamburger besteld maar de hamburger smaakte niet zo en was niet goed gebakken. Een beetje jammer voor een zwangere vrouw..
14 jun 2022 om 9:55 well done
12 jun 2022 om 23:32 Big chicken sandwich was nog bevroren en hard.
3 jun 2022 om 6:50 Bezorging snel Eten goed Lekkerste snackbar
1 jun 2022 om 20:06 Prima vlot en attent dat ze doorgeven dat thuisbezorgd de starttijd niet goed weergeven. Je kan dus al vanaf 17:00 de bestelling ontvangen en niet zoals thuisbezorgd erin heeft gezet 17:45. Thuisbezorgd pas dat eens aan!
27 mei 2022 om 21:06 Eten was goed , heb alleen een uur en 15 minuten moeten wachten. Verder altijd alles goed hier!!
26 mei 2022 om 20:49 Altijd lekker eten
23 mei 2022 om 22:24 Het was allemaal erg goed